İZMİR / ÇİĞLİ - Kanuni İlkokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Çiğli İlçesi Resim Yarışması 2.si Kanuni İlkokulundan

Mrt

Okulumuz öğrencileri,öğretmen ve tüm personeli ile deprem tahliye tatbikatı yapıldı.Tatbikatımız hem sabahçı hem öğleci öğrencilerle ayrı ayrı başarıyla gerçekleştirildi.

Şbt

Türk Hava Kurumu, Türkiye'nin havacılık sektöründeki 99 yıllık birikimi ve başarıları ile 16 Şubat 2024'te 99. yılını kutlayacaktır. Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde, "İstikbal Göklerdedir" ilkesiyle kurulan bu köklü kuruluş, genç nesillere havacılık tutkusunu aşılamak ve havacılığın farklı alanlarında ilerleme sağlamak amacıyla yola çıkmıştır. THK Türkkuşu Eğitim Merkezlerinde, paraşüt, planör, model uçak, yelken kanat, yamaç paraşütü, mikrolight ve balon branşlarında sunduğu eğitimlerle dünya genelinde öne çıkan bir kurum olmayı hedeflemektedir. Aynı zamanda kurumumuz, havadan yangın söndürme, hava ambulans, uçak bakım hizmetleri, akademik eğitimler, pilotaj eğitimleri, uçak bakım ve modernizasyon, sigorta faaliyetlerinden Türkiye'nin havacılık alanındaki lider kuruluşlarından biri olma yolunda ilerlemektedir. 16 Şubat 2024 tarihinde 99 yaşına girecek olan Türk Hava Kurumu'nun, Türkiye Yüzyılı'na özel hazırlanan afişlerinin daha geniş bir kitleye ulaşması, sportif havacılığın sevdirilmesi ve yaygınlaştırılması hedeflenmektedir.

Şbt

OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN DOĞAN ÖZTÜRK İLE OKUL TEMSİLCİMİZ 4/A SINIFINDAN DERİN KOPAL GÖRÜŞMEDE BULUNDULAR. OKUL TEMSİLCİMİZ DERİN KOPAL,DİLEK VE İSTEKLERİNİ MÜDÜR BEYE İLETTİ. BU DİLEK VE İSTEKLER DOĞRULTUSUNDA YAPILACAK KISA, ORTA VE UZUN VADELİ HEDEFLER BELİRLENDİ. BU DOĞRULTUDA YAPILACAK ÇALIŞMALARA BİR AN ÖNCE BAŞLANMASI YÖNÜNDE KARAR ALINDI.

Ekm

Okulumuz öğrencileri,öğretmen ve tüm personeli ile tahliye tatbikatı yapıldı.13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Gününde okulumuzu tahliye ettik.Tatbikatımız hem sabahçı hem öğleci öğrencilerle ayrı ayrı başarıyla gerçekleştirildi.

Ekm

Teknofest Havacılık,Teknoloji ve Uzay Teknoloji Festivali 27 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında İzmir Çiğli Hava ve Jet Üssünde kurulan geniş bir alanda gerçekleşti.İzmirlilerin ve çevre illerin yoğun ilgi gösterdiğiğ festivale Kanuni İlkokulu olarak da gezi düzenlendi.Geziye katılan öğrenci ve öğretmenlerimiz kurulan standlarda yapılan çalışmaları yakından inceleme fırsatı buldu.

Eyl

Kanuni İlkokulu öğrencileri her gün ilk 10 dakikasını egzersize ayırıyor.Okul bahçesinde sıra olan çocuklar öğretmenleri eşliğinde sportif hareketlerle güne enerjik başlıyor.

Eyl

Kanuni İlkokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programını coşkuyla kutlandı.Her yıl Eylül Ayında kutlanan İlköğretim Haftası kutlamaları şiirler ve koro etkinlikleriyle gerçekleştirildi.

Eyl

Kanuni İlkokulu öğretmenleri 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı senebaşı öğretmenler mesleki gelişim seminer çalışmalarını kahvaltı eşliğinde gerçekleştirdi.Okul Müdürümüz Doğan ÖZTÜRK yeni eğitim öğretim yılının sağlıklı ve başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

May

Okulumuz, Çiğli Kanuni İlkokulu adıyla Türk Patent Kurumundan tescilli marka sahibi olmuştur.

May

MEB ile Sahil Güvenlik Komutanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında  “Geleceğin Denizcilerini Bilgilendirme Etkinlikleri”  sunumu ve görsel tanıtım yapıldı.

Nis

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ TÜRKİYE AKIL ZEKA OYUNLARI İLÇE FİNALİNE KATILDI.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mesut UĞURLU makamını okulumuz 4. Sınıf öğrencisi  Ebrar ATAR'a devretti.

Nis

GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRMELER YAPILDI.